Vaderdag Brunch & EK 2024 Kijken: 16 juni

Verwen je vader op deze speciale dag met een heerlijke Vaderdagbrunch.

Maak vaderdag extra speciaal

corendon-ayce

Vier vaderdag in een sfeervolle omgeving, ideaal voor gezellige familiemomenten, terwijl je 2 uur lang geniet van verschillende gerechten, zoals vers brood, breed assortiment aan beleg van zoet tot hartig en diverse warme en koude gerechten.

  • 2 uur lang onbeperkt genieten van internationale delicatessen.
  • inclusief koffie, thee, bier, wijn, en fris
  • Kinderen t/m 11 jaar brunchen voor de helft van de prijs.
  • 3 uur lang gratis parkeren.
  • Speciale arrangementen voor groepen vanaf 8 personen.
Boek nu

In 1 woord geweldig de brunch. Voor ieder wat wils van koud en warm. Ook aan de kinderen word gedacht met toetjes, ijs en fruit. En genoeg drankjes en sapjes. Een gezellige sfeer en goede ontvangst. En super vriendelijke medewerkster en bediening. Een dikke 10 plus.

— Anita van Arkens

Veelgestelde Vragen (FAQ)

Vaderdag 2024 bij Corendon Amsterdam Schiphol Airport is de brunch beschikbaar van 12:00 tot 15:00 uur, verdeeld over drie shifts: 12:00-14:00, 12:30-14:30 en 13:00-15:00.

We streven ernaar om een gevarieerd menu aan te bieden dat voldoet aan verschillende voedingsvoorkeuren en -vereisten, waaronder halal.

Bij ons staan we altijd klaar om tegemoet te komen aan speciale dieetwensen van onze gasten. We begrijpen dat iedereen unieke voedingsbehoeften heeft, of het nu gaat om allergieën, voedselintoleranties, religieuze voorschriften of persoonlijke voorkeuren. Daarom streven we ernaar om een divers en inclusief menu aan te bieden dat aan verschillende dieetwensen voldoet.

Voor Vaderdag hebben we naast brunchen het kijken van de EK 2024 wedstrijd Polen tegen Nederland gepland. Dit zit niet inbegrepen bij alleen de brunch prijs. Je kan een ticket met de wedstrijd direct boeken of haal hier los je ticket om de wedstrijd te bekijken.