Restaurant & Bars


Corendon Urban Amsterdam Schiphol Airport - Just another Corendon Hotels & Resorts sites site

All You Can Eat Restaurant

Bij Corendon’s All You Can Eat Restaurant heten we u van harte welkom voor een onvergetelijke culinaire reis, waarbij elke dag van 17:00 tot 22:00 uur een uitgebreid buffet met internationale keukens op u wacht.

De keuken is geopend tot 21:45. We raden u ten zeerste aan om van tevoren uw tafel te reserveren.

All You Can Eat Restaurant
Corendon Urban Amsterdam Schiphol Airport - Just another Corendon Hotels & Resorts sites site

Ontbijt & Lunch

Naast het All You Can Eat buffet bieden wij ook een heerlijk continentaal ontbijtbuffet met genoeg keuze voor iedereen. Wat dacht u van vers gebakken broodjes, diverse eiergerechten, yoghurt met keuze uit beleg en natuurlijk vers fruit.

Ontbijt

Voor een heerlijke lunch met smaakvolle gerechten kunt u terecht bij Corendon Bar & Bistro.

amsvt-barbistro

Corendon Bar & Bistro

Socializen en een leuke tijd hebben. Onze professionele bartenders staan ​​de hele dag voor u klaar om uw favoriete drankjes en snacks te bereiden. De moderne en gezellige bar straalt een informele sfeer uit, zodat u volledig kunt ontspannen met een heerlijke cocktail of aperitief. De gezellige muziek geeft je avond een extra dimensie.

Openingstijden
Dagelijks 08:00 – 23:00 uur

We proudly serve Starbucks coffee
Corendon Urban Amsterdam Schiphol Airport - Just another Corendon Hotels & Resorts sites site

Mondi SkyBar 747

Een entertainment ervaring (of pianobar) met een absoluut surrealistisch uitzicht over Amsterdam, Badhoevedorp en Haarlem. Vanaf het moment dat je bij Corendon Plaza Hotel de lift instapt hoor je muziek die meteen de sfeer van de avond activeert – jazz, soul, salsa, hedendaags & meer. Gelegen op de negende verdieping van het hotel kunnen dames zich vrij voelen om die soms ongemakkelijke maar mooie hakken te dragen, aangezien de locatie evenals de parkeergelegenheid toegankelijk is.

Website
skybar-terrace

Mondi SkyBar & Terrace

De ultieme plek om te genieten van adembenemende uitzichten boven Schiphol. Strategisch gelegen in Badhoevedorp tussen Schiphol Airport en Amsterdam, biedt een unieke ervaring. Deze stijlvolle hotspot op de 9e verdieping van het Corendon Amsterdam Schiphol Airport hotel is de ideale plek voor een sociale bijeenkomst, een drankje en live muzie

Meer informatie