Meeting & Events

Connect everywhere, anytime.

We make it happen

I1X_7589

innovatieve en flexibele vergaderzalen.

Functionaliteit, state-of-the-art technologie en gepersonaliseerde service gaan bij ons hand in hand. Onze zalen zijn naar eigen smaak op te zetten in verschillende opstellingen en bieden plaats aan maximaal 400 personen in theateropstelling en 600 personen in receptieopstelling.

E-mail Bel Meer info

Corendon_30.06.2019_CorendonHotel_ShotByMeesterwerk_23

Allerlei evenementen, zoals bruiloften, productlanceringen, presentaties en verjaardagen.

Onze vergaderruimtes, Corendon Cinema en Boeing 747 zijn de perfecte plekken voor uw evenement. Onze ervaren Corendon hostesses en hosts zorgen voor elk detail om u een succesvol en mooi evenement te bezorgen.

E-mail Bel Meer info

20190222_Corendon_Cinema_01-753x500

Exclusieve evenementen

De Corendon Cinema is een unieke locatie voor seminars, besloten evenementen en presentaties. Onze hosts zorgen ervoor dat uw evenement onvergetelijk en volledig verzorgd wordt.

E-mail Bel Meer info

Corendon Village Hotel Amsterdam beschikt over 11 innovatieve en flexibele vergaderzalen. Het volledig uitgeruste Meeting & Event Center combineert functionaliteit, ultramoderne technologie en persoonlijke service om een ​​breed scala aan verschillende vergader- en evenementopstellingen te huisvesten. De vergaderzalen kunnen gecombineerd en geschakeld worden voor gezelschappen tot 400 gasten in theateropstelling en tot 600 gasten in receptieopstelling.

De gunstige ligging nabij Amsterdam Schiphol Airport, de ringwegen van Amsterdam en de zakenwijken van Amsterdam maken dat Corendon Village Hotel Amsterdam de ideale locatie is voor (inter)nationale vergaderingen, galadiners, evenementen en congressen.

Voor verzoeken voor meetings & events kunt u contact opnemen met onze afdeling Meetings & Events via:

E-mail Bel Meer info

Corendon Village Hotel Amsterdam is de place to be voor uw meetings & evenementen. Het juiste adres waar functionaliteit en persoonlijke service hand in hand gaan. Geniet van een breed scala aan Meetings & Evenementen opties zoals:

Bioscoop – Auditorium
Naast de 11 vergaderzalen biedt Corendon Village Hotel Amsterdam ook andere unieke vergaderfaciliteiten zoals de nostalgische Corendon Cinema met 78 zitplaatsen. De Corendon Cinema is exclusief af te huren als unieke locatie voor een zakelijk evenement, presentatie, workshop of productlancering. De mogelijkheden zijn eindeloos, dus aarzel niet om ons te contacteren met uw vragen en wensen.

SKYBAR 747
Ontdek Schiphol en Amsterdam van bovenaf! Neem de lift naar de 9e verdieping van het Plaza gebouw en geniet van een panoramisch uitzicht over Amsterdam en Schiphol. SKYBAR 747 biedt plaats aan maximaal 300 personen en is een geweldige locatie voor een gezellig avondje uit en exclusieve evenementen.

Mogelijkheden en inspiratie voor onvergetelijke evenementen:

  • BBQ/diner onder de Boeing
  • Ontsnap uitdaging
  • Bootcamps/Yoga
  • Workshops
  • Teambuilding
  • Productpresentaties (voertuigen)
  • Kerstmarkt
  • Foodtruckfestival
  • Festival
  • Bruiloft

Voor vergaderingen & evenementen verzoeken, neem dan contact op met onze Meetings & Evenementenafdeling bij:

E-mail Bel Meer info

Oeps! We konden je formulier niet vinden.