Village Restaurants

Met een grote verscheidenheid aan restaurants en bars heeft Corendon Village Hotel Amsterdam voor ieders smaakkeuze iets te bieden.

Beste restaurantbezoeker,

Als Corendon Hotels & Resorts streven wij altijd naar een zo veilig en plezierig mogelijk verblijf. Veiligheid en welzijn van de gasten maar ook die van onze medewerkers staan bij ons voorop, onder alle omstandigheden. Er is daarom besloten om een aantal restaurants & bars voorlopig te sluiten voor niet-hotelgasten om de 1,5 meter samenleving te kunnen waarborgen. Het Cockpit pop-up Restaurant is wel geopend voor niet-hotelgasten voor heerlijke cocktails en lekkere gerechten tussen 12:00 – 24:00. Wil je gebruikmaken van al onze faciliteiten, zoals de restaurants & (sky)bars en bioscoop? Boek dan via deze link jouw verblijf in het Corendon Village Hotel Amsterdam en geniet van je vakantie in eigen land! 

We volgen de informatie van de Wereldgezondheidsorganisatie en het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) in Nederland op de voet. Wanneer er veranderingen plaatsvinden omtrent het opnieuw openen van onze faciliteiten voor niet-hotelgasten, wordt dat vermeld op deze website.

Wij wensen iedereen veel gezondheid toe en alvast bedankt voor je begrip.

 Met vriendelijke groet,

Corendon Hotels & Resorts

All inclusive of Room Only? Maak hier je keuze

Bestemming
 

12+ jaar oud

2-11 jaar oud