Waar wil je naartoe?

Bekijk hier waar de bus vertrekt

Veelgestelde vragen

Vanaf Schiphol Airport bent u met bus 194 of 195 al binnen 10 minuten bij ons. Stap uit bij de halte ‘Schuilhoeve’, op ca. 2 minuten loopafstand van het hotel. Daarnaast kunt gebruikmaken van de gratis shuttleservice. U kunt vanaf de luchthaven de gratis shuttle bus nemen. Bekijk het schema met actuele vertrektijden.

Er zijn meerdere wegen om met het openbaar vervoer het stadscentrum van Amsterdam te bereiken. De snelste manier is naar Schiphol Airport te reizen met onze gratis Airport Shuttle en vanaf daar het openbaarvervoer te nemen naar Amsterdam.

Daarnaast vindt u op ca. 8 minuten lopen van het hotel bushalte Badhoevedorp Oost met een direct busverbinding van en naar treinstation Schiphol waar u verder kunt reizen met de trein naar Amsterdam Centraal Station.

Algemene voorwaarden Corendon Shuttle Bus

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op Corendon Hotels & Resorts Cinema, geëxploiteerd door Corendon Village Exploitatie B.V., statutair gevestigd aan de Schipholweg 275, 1171 PK te Badhoevedorp, met KvK-nummer 69005133 (hierna: ‘Corendon’).

 

  • Aankomst en vertrektijden zijn onderhevig aan veranderingen. Vertraging en oponthoud veroorzaakt door files en/of wegwerkzaamheden kunnen voorkomen.
  • Wij verzoeken u uiterlijk 10 minuten voor de geplande vertrektijd aanwezig te zijn.

versie 20.09.2020<