MANGROVE BEACH CORENDON CURACAO

Omringd door een prachtig mangrovebos


Corendon Mangrove Beach Resort - Just another Corendon Hotels & Resorts sites site

Vier je vakantie in het 5-sterren Corendon Mangrove Beach Resort op zonnig Curaçao. Dit luxe resort, omringd door een prachtig mangrovebos, biedt een rustig privéstrand en talrijke activiteiten zoals duiken en watersporten. Het historische Willemstad, met zijn bezienswaardigheden en gezellige terrasjes, ligt op loopafstand.

Tijdens je vakantie kom je niets tekort! Geniet van onze restaurants, (pool)bars, en de unieke ervaringen in onze Dushi Sushi Lounge en The Don Cigar Lounge. Beide lounges zijn tegen betaling toegankelijk. Voor waterliefhebbers is er een spectaculair aquapark met de beroemde ‘King Cobra’ glijbaan.


Corendon Mangrove Beach Resortt is omringd door een mangrovebos, een prachtig en beschermd natuurgebied. Op het fijne privéstrand geniet je ongestoord van de rust en het warme, tropische weer. Op loopafstand van het resort is Willemstad te vinden waar genoeg te zien en te doen is in de oude historische wijken. Verder zijn er in het centrum genoeg gezellige terrasjes en cafeetjes waar je op een zonnige dag de verkoeling op kan zoeken in de schaduw. Beleef een onvergetelijke vakantie bij Corendon Mangrove Beach Resort!

Afstanden vanaf Corendon Mangrove Beach Resort:

Willemstad: 1,5 km, luchthaven: 10 km, Christoffel park: 35 km, Grote knip: 40 km

Locatie Corendon Mangrove Beach Resort

 

 

 

Corendon Mangrove Beach Resort
31 Pater Eeuwenweg
Willemstad
Curaçao

Reserveringen: reservations.mangrove@corendonhotels.com
Telefoonnumer: +59994340650


Boek je vakantie!

 

12+ jaar oud

2-11 jaar oud


Leeftijd kinderen