ENTERTAINMENT & SPORTS

Dompel jezelf onder in eindeloos plezier en opwinding!


Op het Corendon Mangrove Beach Resort is er genoeg te beleven voor jong en oud! Tal van activiteiten worden er georganiseerd gedurende de dag, zoals yoga, aqua gym en beachvolleybal. In de avond geniet je van het gezellige entertainmentprogramma met onder andere (dans)shows, Caribische thema-avonden en livemuziek. Ben jij klaar voor een onvergetelijke vakantie bij Corendon Mangrove Beach Resort?

Dive Division (1)

Sportactiviteiten & duiken

Start jouw dag sportief met keuze uit ochtendgymnastiek, (water)aerobics of steps. Op het strand word je door het enthousiaste animatieteam uitgedaagd om een potje beach volleybal of badminton te spelen. Het warme en heldere zeewater is ideaal om te snorkelen of te duiken; de vele watersportactiviteiten en het duikcentrum dragen bij aan een sportieve vakantie. Van tafeltennis tot danslessen het beach resort biedt voor ieder wat wils.

Ons duikcentrum biedt gasten een breed scala aan onderwateractiviteiten, zoals snorkelen en duiken*. Ga voor meer informatie naar www.groovediving.com

*Tegen betaling

shutterstock_437637955-min

Dag & avondentertainment

Dagelijkse activiteiten:
Ochtendgymnastiek, beachvolleybal, strandtennis, tafeltennis, badminton, aerobics, steps, wateraerobics, sjoelen, watervolleybal, stepaerobics, hiphop, danscursussen, taalcursussen en nog veel meer!

Avondactiviteiten:
Livemuziek, (dans)shows en thema-avonden.

 

Boek je vakantie!

 

12+ jaar oud

2-11 jaar oud


Leeftijd kinderen