Boek je verblijf

Bestemming
 

11+ jaar oud

1-10 jaar oud


Leeftijd kinderen

Welcome bij Corendon Village

Waar wilt u verblijven?

Ontdek de faciliteiten van Corendon Village

Of je nu in Plaza, Urban of Apartments verblijft, je bent van harte welkom om gebruik te maken van alle faciliteiten

cinema-bg

Corendon Cinema – méér dan een bioscoop

Corendon Village hotel – het hotel waarin de Corendon Cinema zich bevindt – biedt veel meer dan alleen een bioscoop. Bezoekers kunnen er genieten van een heerlijke maaltijd in het uitgebreide restaurant óf ga omhoog in onze experience lift naar de SKYBAR 747, met schitterend uitzicht over Schiphol en omgeving.

Corendon Cinema

Corendon Village Hotel Amsterdam is gunstig gelegen aan de Schipholweg in Badhoevedorp

Dicht bij Amsterdam Schiphol Airport, Amsterdam centrum en zakendistrict Zuidas. Met de auto of de airport shuttleservice van het hotel sta je al binnen 7 minuten op Amsterdam Schiphol Airport. Zakendistrict Zuidas en Amsterdam centrum liggen op slechts 15 minuten rijden van het hotel. Vanuit het hotel rijdt er ’s ochtends, ’s middags en ’s avonds op gezette tijden een City shuttle naar het Museumplein in Amsterdam. Het Lorentzplein in Badhoevedorp ligt op ca. 20 minuten loopafstand van het hotel. Hier vind je enkele winkels, waaronder twee supermarkten en een drogisterij. Daarnaast zijn diverse toeristische bezienswaardigheden, zoals de Keukenhof, Zandvoort en Volendam binnen handbereik.

Adres:
Schipholweg 275, 1171 PK Badhoevedorp

 

greenkey-gold

Wij zijn Green Key goud gecertificeerd.

Dit is een internationaal keurmerk voor duurzame toeristische en zakelijke accommodaties waar u bewust kunt genieten in het groen. We combineren aandacht voor natuur en omgeving met comfort voor u als gast.

Bedrijven die een certificaat hebben van Green Key doen veel meer op het gebied van duurzaamheid dan de wet vraagt. Het doel hiervan is het sparen van het milieu door minder water, gas en elektra te verbruiken en minder afval te produceren. Aan dit keurmerk kunt u zien dat die bedrijven er alles aan doen om de onderneming op natuur en milieu te minimaliseren. Wij als Corendon Hotel & Resorts vinden het belangrijk om milieuvriendelijk te zijn en doen er alles voor om groenvrij te blijven.

Green Key

Bereikbaarheid en parkeren

Corendon Village Hotel Amsterdam is met de auto gemakkelijk te bereiken via de A4 en A10. De verkeerssituatie is in de nabije omgeving van het hotel in grote mate gewijzigd, bekijk daarom Google Maps voor de juiste routebeschrijving. Eenmaal aangekomen bij het hotel kun je gebruikmaken van onze uitgebreide parkeergelegenheid met maar liefst 470 parkeerplaatsen.

Parkeren bij Corendon Village Hotel Amsterdam:

  • Eerste 4 uur gratis
  • Na 4 uur:                          €2,50 per uur
  • Maximum per 24 uur:   €17,50
  • 2 dagen (48 uur):            €35,-
  • 3 dagen (72 uur):            €52,50
  • 4 dagen (96 uur):            €70,-
  • Vanaf 5 dagen:                €70,- + €5,- extra per dag (24 uur)
  • Dubbeltarief voor touringscars. €35,- per 24 uur.

Amsterdam centrum

City shuttle service die je binnen 15 minuten naar het Museumplein in Amsterdam brengt. Het centrum is minder dan 10 kilometer van het hotel vandaan en is met de auto of taxi in 15 minuten te bereiken. Het openbaar vervoer brengt je binnen 30 minuten naar Amsterdam Centraal Station. Je kan meer informatie vinden onder het stukje ‘Openbaar vervoer’ op deze pagina.

Let op, het dragen van een mondkapje in de bus is verplicht. Deze zijn te koop in de Bazar (mini supermarkt) in het hotel. 

Openbaar vervoer

Vanaf het internationale treinstation van Schiphol kun je gemakkelijk verder reizen naar het centrum van Amsterdam en verschillende locaties binnen en buiten Nederland. Op ca. 2 minuten loopafstand van het hotel vind je een bushalte (Schuilhoeve) met directe busverbinding van en naar Schiphol (bus 194 en 195). Bushalte Badhoevedorp Oost, op ongeveer 8 minuten lopen van het hotel, biedt een busverbinding naar het treinstation Schiphol waar u met de trein verder kunt reizen naar Amsterdam Centraal Station. Bekijk voor actueel reisadvies 9292.nl.

Let op, het dragen van een mondkapje in de bus is verplicht. Deze zijn te koop in de Bazar (mini supermarkt) in het hotel. 

Gratis highspeed WiFi
24 Uur Receptie
Zelf-check in
Tour Info & Tickets
Airport Shuttle
Bazar (lobby winkel )
Vergaderzalen
Bagageruimte
Parkeren
Zwembad
Fitness ruimte

Boek je verblijf

Bestemming
 

11+ jaar oud

1-10 jaar oud


Leeftijd kinderen

Corendon Hotels & Resorts

Het moderne 4-sterren Corendon Village Hotel Amsterdam is een uniek hotelconcept. Het hotel, bestaande uit drie gebouwen; PlazaApartments en Urban, beschikt over 680 prachtige kamers en appartementen en is hiermee het grootste hotel in de Benelux. Corendon Village Hotel Amsterdam is gunstig gelegen in Badhoevedorp, nabij Amsterdam Schiphol Airport, Amsterdam centrum en zakendistrict Zuidas. Geniet van een groot aanbod aan zakelijke en vrijetijdsfaciliteiten, zoals diverse restaurants en bars, spafaciliteiten, een zwembad en fitnessruimte en 11 volledig uitgeruste vergaderzalen.