All inclusive of Room Only? Maak hier je keuze

Bestemming
 

12+ jaar oud

2-11 jaar oud


Leeftijd kinderen

Beste gast,

Na de persconferentie van vrijdag 28 mei heeft de Nederlandse overheid nieuwe versoepelingen aangekondigd. Het kabinet heeft besloten om de derde stap in het openingsplan door te voeren op 5 juni.

Dit houdt voor ons in dat vanaf 5 juni onze restaurants (onder voorwaarde) weer open mogen. Van 07.00 uur tot 22.00 uur zullen onze restaurants geopend zijn voor bezoekers, zowel voor hotelgasten als niet-hotelgasten. Ga voor meer informatie naar onze restaurantpagina.

Vanaf 5 juni zal onze spa ook weer volledig zijn deuren mogen openen voor zowel hotelgasten als niet-hotelgasten. Ga hiervoor naar de spa website.

Voor alle gasten en bezoekers blijven de bestaande maatregelen nog steeds gelden. Dit houdt in dat men 1,5 meter afstand van elkaar houdt en het dragen van een mondkapje verplicht is.

Mocht je je reservering willen wijzigen of annuleren dan vragen wij je om contact op te nemen met de maatschappij waar je hebt geboekt. Heb je geboekt via onze eigen website, mail dan naar reservations.village@corendonhotels.com. Voor meer informatie verwijzen wij je graag door naar onze FAQ pagina voor vragen en antwoorden.

Disclaimer: Met betrekking tot de voortdurend veranderende covid-19 maatregelen is het mogelijk dat niet alle informatie op onze website kloppend is. Wij doen ons uiterste best je zo goed mogelijk te informeren. 

Gratis highspeed WiFi
24 Uur Receptie
Zelf-check in
Tour Info & Tickets
Airport Shuttle
Bazar (lobby winkel )
Vergaderzalen
Bagageruimte
Parkeren
Bioscoop
Zwembad
Fitness ruimte

All inclusive of Room Only? Maak hier je keuze

Bestemming
 

12+ jaar oud

2-11 jaar oud


Leeftijd kinderen

Corendon Hotels & Resorts

Het moderne 4-sterren Corendon Village Hotel Amsterdam is een uniek hotelconcept. Het hotel, bestaande uit drie gebouwen; PlazaApartments en Urban, beschikt over 680 prachtige kamers en appartementen en is hiermee het grootste hotel in de Benelux. Corendon Village Hotel Amsterdam is gunstig gelegen in Badhoevedorp, nabij Amsterdam Schiphol Airport, Amsterdam centrum en zakendistrict Zuidas. Geniet van een groot aanbod aan zakelijke en vrijetijdsfaciliteiten, zoals diverse restaurants en bars, spafaciliteiten, een zwembad en fitnessruimte en 11 volledig uitgeruste vergaderzalen.