Locatie Corendon Village Hotel Amsterdam

Corendon Village Hotel Amsterdam is gunstig gelegen aan de Schipholweg in Badhoevedorp, dicht bij Amsterdam Schiphol Airport, Amsterdam centrum en zakendistrict Zuidas. Met de auto of de gratis shuttleservice van het hotel sta je al binnen 7 minuten op Amsterdam Schiphol Airport. Zakendistrict Zuidas en Amsterdam centrum liggen op slechts 15 minuten rijden van het hotel. Vanuit het hotel rijdt er ‘s ochtends, ‘s middags en ‘s avonds op gezette tijden een City shuttle naar het Museumplein in Amsterdam. Het Lorentzplein in Badhoevedorp ligt op ca. 20 minuten loopafstand van het hotel. Hier vind je enkele winkels, waaronder twee supermarkten en een drogisterij. Daarnaast zijn diverse toeristische bezienswaardigheden, zoals de Keukenhof, Zandvoort en Volendam binnen handbereik.

Bereikbaarheid en parkeren

Corendon Village Hotel Amsterdam is met de auto gemakkelijk te bereiken via de A4 en A10. De verkeerssituatie is in de nabije omgeving van het hotel in grote mate gewijzigd, bekijk daarom Google Maps voor de juiste routebeschrijving. Eenmaal aangekomen bij het hotel kun je gebruikmaken van onze uitgebreide parkeergelegenheid met maar liefst 470 parkeerplaatsen.

Parkeren bij Corendon Village Hotel Amsterdam:

  • Eerste 4 uur gratis
  • Na 4 uur:                          €2,50 per uur
  • Maximum per 24 uur:   €17,50
  • 2 dagen (48 uur):            €35,-
  • 3 dagen (72 uur):            €52,50
  • 4 dagen (96 uur):            €70,-
  • Vanaf 5 dagen:                €70,- + €5,- extra per dag (24 uur)
  • Dubbeltarief voor touringscars. €35,- per 24 uur.

Restaurant-, bar-, spa-, en bioscoopgasten krijgen 4 uur gratis parkeren op vertoon van hun bon.

Shuttleservice Amsterdam Schiphol Airport

Speciaal voor hotelgasten biedt Corendon Village Hotel Amsterdam een gratis shuttleservice vanaf Amsterdam Schiphol Airport naar het hotel en vice versa. Bekijk het schema met actuele vertrektijden.

Openbaar vervoer

Vanaf het internationale treinstation van Schiphol kun je gemakkelijk verder reizen naar het centrum van Amsterdam en verschillende locaties binnen en buiten Nederland. Op ca. 2 minuten loopafstand van het hotel vind je een bushalte (Schuilhoeve) met directe busverbinding van en naar Schiphol (bus 194 en 195). Bushalte Badhoevedorp Oost, op ongeveer 8 minuten lopen van het hotel, biedt een busverbinding naar het treinstation Schiphol waar u met de trein verder kunt reizen naar Amsterdam Centraal Station. Bekijk voor actueel reisadvies 9292.nl.

Adres:

Schipholweg 275, 1171 PK Badhoevedorp

Routebeschrijving

Exclusieve aanbiedingen...
Abonneer nu op onze nieuwsbrief!